telekonferenser – den Bordlerless klassrummet

Telekonferenser har blivit så elementärt och så genomträngande i dag-till-dag samhälle att det inte innebär en stor grad av skicklighet att fungera. Tvärtom, kan du vara ett junior high school student eller ens läkarstuderande eller utanför, och det skulle fungera lika lätt för dig.

Faktum är att studenter från hela landet och i världen värd sina egna sessioner video telekonferenser som vi talar, oavsett om det är för en skola relaterat projekt eller om det är att diskutera ett affärsprojekt, etc. Dessa telekonferenser sessioner och särskilt telekommunikation tekniken i sig har varit en möjliggörare av fundamental växelverkan av det globala samhället på en oerhörd skala.

Till exempel finns det ett företag som heter See You See Me, som hjälper människor att utveckla större perceptivenesses i vad som gör en annan person klick. Traditionellt om du ville arbeta med någon på distans, skulle du lita mest på text-meddelanden dämpas med några telefon interaktioner.

Men mer ofta än inte, har särskilt i dessa typer av medier, misstag och alla ut krig eld i värsta fall scenarier utbröt över hela internet. Det är mycket viktigt att ha en moderator i dessa fall för att lindra och undvika irreparabla fel att värdefulla relationer via dessa informella kommunikationssystem.

Skolorna är nu att nå ut utanför klassrummet, och även utanför skolan där eleverna kan nu “träffa” andra studenter från andra områden liksom runt om i världen i varenda ord och kultur. Det är verkligen en mycket dynamisk upplevelse som är säker på att bryta ner barriärer och missuppfattningar människor kan ha av varandra på grund av brist på social interaktion.

Kan du tänka dig inom en inte alltför avlägsen-framtid, lektionsplaneringar och aktiviteter sker via ett rikt medium och offentlig konferens som tillåter eleverna att lära av de bästa ämnesområde experter samt de mest ivriga studenter som delar deras samma sysselsättningar? Välkommen till 21-talet folk. För dem som trodde på internet revolutionen är över … Du måste skämta-Vi har inte ens fått festen ännu.