usb ip telefon

Ganska snart kommer du att göra allt i ditt liv med en dator. Vissa människor är redan där. Några släpar efter, men vi är alla medborgare i en värld besatt av teknik. På inget annat område är detta tydligare än att det av telefoner och använda internet som en telefonlinje. Bekvämligheten som kan komma från att använda din Internet-anslutning för att ringa telefonsamtal är fantastisk och extremt billig.

En USB-telefon ansluts direkt till datorns USB-port. USB står för Universal Serial Bus. Den USB-telefon använder VoIP eller Voice over Internet Protocol för att ringa hända. En USB-telefon ser ut och fungerar som en vanlig telefon. De erbjuder en högre ljudkvalitet och fler funktioner än en vanlig telefon. Du behöver inte lära sig något nytt att använda en USB-telefon. Men eftersom du är ansluten till en dator, det finns massor av saker som du kommer att kunna göra med den här telefonen som en vanlig telefon inte kan göra. Till exempel kan du använda en USB-telefon tillsammans med Microsoft Outlook och ringa kontakter direkt från det programmet.

Det finns flera andra riktigt häftiga sakerna med dessa telefoner. Du kan bära telefonen runt med dig och ansluta den till en dator du vill och ringa gratis. Du kan också bära runt med din bärbara dator, och var du har en internetuppkoppling du är i näringslivet. Du kan också ansluta dessa telefoner att svara fast telefon, VOIP och mobilsamtal alla med samma enhet.

Det finns massor av modeller av USB-telefoner tillgängliga. De är inte särskilt dyrt och väldigt lätt att koppla in. Gör en snabb sökning eller klicka på länken nedan leder dig till alla typer av platser som gör att du kan jämföra modeller och priser.