Värd VoIP-idealisk lösning för små företag

Den värd VoIP PBX telefonsystem är en idealisk kommunikationslösning för små företag att hantera affärsprocesser samtal på ett professionellt sätt. Med denna telefon system, kan ditt småföretag kontor leverera bra tjänster kundsupport och projektet en trovärdig verksamhet bild.

perfekt kommunikation alternativ för små företag

Utrusta din småföretag kontor med en värd VoIP PBX telefonsystem minskar dina telekommunikation kostnader som lokala och internationella samtal kan göras till lägsta avgifter. Ett antal anknytningar kan underhållas från en enda telefonförbindelse, gör expansion möjlig utan ytterligare investeringar.

Små företag som syftar till att öppna filialkontor kan etablera sin verksamhet närvaro överallt med hjälp av virtuella telefonnummer, vilket sparar kostnader för att skapa mer fysisk infrastruktur. Dessutom kan verksamhetsorter lätt ändras, utan att ändra befintliga nummer affärssystem telefon.

användarvänliga funktioner förbättra ditt företags image

Den värd VoIP PBX telefonsystem innehåller högteknologiska funktioner samtalshantering. Dessa inkluderar samtal och videokonferenser, automatisk telefonist, röstbrevlåda, Automatic Call Distribution, röst till e-post, samtal väntar, nummerpresentation, anpassade menyer och mer. Den virtuella receptionist auto skötare tar emot inkommande samtal med professionella affärs hälsningar. Den avancerade hitta mig följa mig vidarekoppling funktionen överför samtal, om nödvändigt, till dina andra telefonnummer inklusive personliga fasta telefoner och mobilnummer.

utan att behöva installera dyra PBX utrustning

De små företag kan utnyttja alla de användbara funktionerna i värd VoIP PBX-systemet utan att köpa, installera eller underhålla någon dyr på plats PBX hårdvara. De tjänsteleverantörer som underhåller nödvändig utrustning på deras sajt och utföra snabb hårdvara och uppgradering av programvara. PBX tjänster erbjuds via en värd server med bredband eller telefonnät till rimliga månadsavgifter.