webbkonferenser stöder de gröna frågorna

Konferenser på Internet är verkligen börjar ta näringslivet med storm. Konceptet med att använda Internet för att kommunicera med kollegor över hela världen har fattats och förädlas till konst webbkonferenser. Med den senaste tekniken och toppmodern hårdvara, företag som RHUB ger nu dig möjlighet att vara värd din egen service webbkonferens bjuda in deltagare från alla fyra hörnen av världen att delta.

En webbkonferens systemet, som RHUB TorboMeeting 3,0 system, stöder både PC-och Mac-användare, så att alla kan delta. Dessutom innebär det faktum att du inte behöver ladda ner något som delegater kan delta i sessionen i sekunder, det är egentligen bara så enkelt som en plug and play-teknik.

Webbkonferenser representerar en massiv besparing till deltagare i form av tid, resor och logi för om de måste resa någon allvarlig avstånd. Också, förutom att spara på resor aspekter för konferensdeltagare får alla också möjlighet att hjälpa den “gröna” lobby genom att minska storleken på sina koldioxidutsläpp.

En lösning för webbkonferenser som detta är så mycket mer bekvämt för alla parter, men det har också viktiga pris fördelar också för företaget som är värd för konferenserna. Både webbkonferens servern och webbkonferens programvara kan köpas direkt, och i genomsnitt med att äga en egen komplett webb ger anläggningen, kan du återställa din ursprungliga investering på så lite som 2,5 månader vilket är en bra ROI.

En annan stor sak om RHUB TurboMeeting 3,0 system, (och det finns inte många andra tillverkare som tillhandahåller detta), är att den innehåller både webbkonferenser och fjärråtkomst på en bit kit, och du kan använda dem båda helt oberoende av varje annan.

Även om tekniken bakom en bra webbkonferens system framkant, betyder det inte att du måste vara en “techie” att använda det. Både installation och drift är mycket enkel, enkel nog att vem som helst med grundläggande datorkunskaper användare kan distribuera det.

Så, om du regelbundet värd konferenser bör du kolla in de senaste initiativtagarna och Shakers i webbkonferenser tjänsteleverantör sektorn. Det är snabbt, enkelt och användarvänligt, kostnadseffektivt, och även hjälper till att rädda världens begränsade resurser också.