hur man väljer ett GPS-navigationssystem

Välja en GPS-navigator kan vara en svår process, särskilt om du aldrig har använt en GPS-enhet. GPS-enheter kan få dig från punkt A till punkt B med nästan ingen tänkande, bara ange en startadress och en destination sedan låta din GPS-enhet prata och visuellt guida dig. Dess så enkelt. Innan du kör bara ut och plocka upp någon GPS Navigation System finns det några funktioner eller aspekter som du behöver tänka på.
Ett. Exakt Navigeringen är den viktigaste delen av din GPS-enhet. Alla GPS-enheter kommer att säga att de är extremt noggranna, det är inte alltid sant. Online användargrupper är bra sätt att ta reda på hur exakt en GPS-enhet är att de flesta grupperna ger opartiska råd.
2. Din GPS-enhet ska vara enkelt att använda. Gå till din lokala elektronik butik och testa flera enheter. Kontrollera att gränssnittet är lätt för dig att använda. Lägre prissatta GPS-enheter har en bare bones gränssnitt som ibland kan vara otymplig och långsam.
Tre. Lång batteritid. Lita på mig här, desto längre batteritid desto bättre. Att få en GPS-enhet med lång batteritid kan verkligen höja prislappen men dess värt det, speciellt om du inte är i närheten av din bil laddare. De flesta GPS-enheter har en extra laddning port på sidan för att koppla in en annan enhet, t.ex. en mobiltelefon. Större batterier innebär också mindre skräp i bilen eftersom du inte behöver dra ut den laddare. Min sista punkt på att få en bättre batteritid är att du kan ladda dina rutter med att behöva vara ansluten till en extern strömkälla.
4. Named Streets. Youre kommer att betala mer för detta, men det är värt det om du är i en främmande stad. Så, istället för din GPS-enhet säger sväng höger kan säga sväng höger på Big St
Fem. Trafikinformation i realtid statistik. De flesta GPS-enheter kommer att fråga dig hur du vill komma till en plats (antingen kortaste eller snabbaste vägen) men väldigt få överväga om det finns trafik på den valda rutten. Trafikinformation i realtid statistik är vanligtvis reserverad för de dyraste GPS-enheter. Om du är rik, då denna funktion är för dig.
6. Betrakta GPS storlek och vikt. När du går till din elektronik butik se till att du kan plocka upp GPS-enhet för att känna dess tyngd. Dessutom är skärmstorlek mycket viktigt om du har svårt att se att din GPS-enheten kan monteras en fot eller två från dina ögon.
7. Skärm och klart ljud. Se till att du kan se allt tydligt på din GPS-enhet speciellt i direkt ljus och i mörker. De flesta GPS-enheter har kontroll nattbelysning som verkligen hjälper för alla er natten drivrutiner. Ljudet ska vara skarp, tydlig och lätt att förstå. Om du gillar att lyssna på radio samtidigt som du använder GPS-navigering se till att din GPS-enhet har en last högtalare (eller bra ljud ut).