inredning och heminredning tips belysning

För tips badrumsbelysning, du faktiskt kommer att vara i stånd att testa olika tidningar hem förbättring och webbplatser. Du kan köpa många intressanta och kreativa koncept med många belysning tips. Hem design butiker kan ge dig verkligen Belysning pekare, som kan vara riktigt användbart speciellt när du verkligen planerar också att göra ett badrum makeover.

Ett tak armatur som lyser hela rummet är ett måste. Du behöver också uppgift belysning över din diskbänk och i ditt huvudämne figurerar område. Om tabellen är i köket, är en tappad fixtur över bordet är lämpligt. Anställ en dimmer på den fixtur därför att du verkligen är i stånd att reglera humör. Trace belysning som kommer att kunna riktas mot en slaktbänken ö eller en frukost bar är praktiskt.

Mycket av belysning under ett utrymme är verkligen bidragit med ljus som reflekteras från en yta. Footamberts (fL) mäta mängden ljus som reflekteras från en yta. Om du verkligen vill köpa mycket teknisk, (fL = fc x% reflektans). Som ett exempel, om 100fc nå en vägg eller tabell som är målade med en 40% reflekterande yta, sedan 40FL kan reflektera från denna yta.

Köket är en plats där lysande, funktionell belysning är en nödvändighet. Under skåp lampor är också ett bra alternativ för att ge god sikt för matlagning, dålig belysning under detta område kan även öka risken för skador samtidigt minska mat. Överväga att installera upp lamporna ovanför skåpen för att leverera skonsam belysning för tak-området – det är också ett bra sätt att markera konstverk eller detalj bitar älskar kontrasterande tak och vägg färg färger, eller listen. En utmärkt overhead ljuskrona eller takarmatur kommer att ge för rummets allmänbelysning önskemål. Om du drabbas av ett kök kontor eller PC-området, omfattar en funktionell skrivbordslampa.

Uppgift belysning kan vara så enkelt eftersom en skrivbordslampa eller slutet bordslampa. Denna typ av belysning är mest regelbundet används för läsning, men är också användbar för andra projekt som kräver förmågan att bestämma detaljerna. Det är mycket rekommenderat att varje sittplats under ett rum har sin egen uppgift belysning, men det är inte alltid möjligt. Placera lampor på sängbord och tabeller yta, du kan också placera soffbord bakom soffan och placera en lampa där eftersom väl. Golvlampor är ett alternativ, och kan räkna väl bakom stolarna som är vinklade i ett hörn. Slutligen är infälld belysning kan ge ytterligare ljus där andra alternativ finns också tillgängliga.

Författaren rekommenderar starkt nu en inredningsprodukter för din belysning vill. Om du vill visa ytterligare information om detta ämne, prova Trend Funnel s heminredning Pekare nyhetsbrev.