PBX telefonen system passar för ditt företag behöver

En effektiv och prisvärd telekommunikation kommunikation är avgörande för alla växande företag. Idag har detta blivit möjligt med uppkomsten av PBX telefonsystem. Det är ett bra alternativ, särskilt för små företag, som försöker att skapa en image i big business världen.

vinna stadig ström av lojala kunder med telefonväxel

En virtuell telefonväxel skulle vara en bra investering för småföretagare inställning. Dess avancerade samtalshantering funktioner kan bidra med en hel del i främjandet av ditt företag och därigenom bidra till att generera mer vinst.

Den avancerade PBX telefonen system levereras med alla fördelar av en dyr traditionella telefonsystem. Den PBX telefonsystem har en rad avancerade funktioner för samtalshantering inklusive auto skötare, Automatic Call Distribution, hitta mig följa mig vidarekoppling, röstbrevlåda, samtal och videokonferenser, samtal väntar, röst till e-post, fax till e-post och så vidare.

Den automatiska skötare tar emot alla samtal med professionellt välkomnande budskap och ger den som ringer med alternativ såsom uppringning från namn, dial-by-förlängning och mer. Den överför samtal till anknytningar som begärts av den som ringer, hanterar många samtal effektivt utan att skicka ut anslutning upptaget signaler. Samtal återstående obesvarade dirigeras till röstbrevlådan systemet, där den som ringer kan placera röstmeddelanden som skickas till ditt e-postkonto. Hitta mig följa mig vidarekoppling överföringar samtal till utsedda telefonnummer.

Alla dessa funktioner gör att du kan hantera din verksamhet från andra orter och koncentrera sig på affärsfunktioner utan att oroa missade samtal.

begränsa kostnaderna med PBX telefonen system

Dessutom måste PBX-systemet bara en enda särskild telefonlinje och bredband för att komma igång. Eftersom systemet styrs från tjänsteleverantörens lokaler, har din lilla kontoret att inte göra några stora investeringar för att ställa upp. Du behöver bara betala en överkomlig månadskostnad för de tjänster du använder.