stress lösning – kramar

En enkel lösning för stress är ett ord – kramar. Känslan av att bli kramad alltid får oss att må bra. Ännu bättre om vi hittar någon som vi verkligen skulle vilja krama. Bara stanna upp och tänka på att få eller ge en kram …….. inte du känner dig mer avslappnad och varm inuti?

När du var barn att få en kram från mamma eller pappa var en viktig del av att växa upp. Kramar delar en närhet och kärlek som inte upplevs något annat sätt. Från mormor till granne en vänlig kram ger dig en känsla av kärlek som kanske orden bara inte kan uttrycka. Den bästa delen om en kram att den inte behöver någon speciell högteknologisk utrustning – bara någon att lägga armarna runt och hålla upp nära.

Nallar är där för en ersättare – i fall du inte har någon praktiskt att krama. Barnen tycker om att sova med armarna lindade runt en nallebjörn. Det är ett sätt för dem att få den där speciella någon i närheten som de slappnar av. En nallebjörn gåva är alltid en favorit!

Oavsett vilken ålder personen, kommer en nallebjörn gåva få dem att le och må bättre eftersom de tröst i nödens tid. På grund av sin mjukhet, Teddy Bears är också bra resesällskap och kan även användas för en kudde .. En mjuk nalle är säker att göra någon glad!

Det sägs att ge njutning producerar samma mängd stress för kroppen som tar emot njutning. Sprid lite vänlighet i världen idag, och ge en nallebjörn gåva och gör dig själv och andra känner sig mer i fred. Teddy Bears vill vara en del av ditt liv, ditt hem och ditt hjärta.

Kom ihåg att krama någon idag – kanske din nallebjörn!