titta på film på en mobiltelefon

Mobiltelefonen har ton awesome funktioner som du kanske inte ens vara medveten om, till exempel möjligheten att titta på filmer. Du vet att du kan ta uppriktig bilder, ringa och ta emot samtal, lyssna på musik, gå på internet för att kolla din e-post eller surfa på webben och ta video, men visste du att du kan titta på dina favoritfilmer på din mobiltelefon?

Ibland skulle du hellre se en film än att bara lyssna på musik för att fördriva tiden, nu kan du med din mobiltelefon. Tyvärr är inte alla telefoner gjorda för att titta på film, men den nyare mobiltelefonen är, desto mer troligt att du kommer att kunna titta på din favoritfilm.
Är det svårt att titta på en film på en mobiltelefon?

Oroa dig inte om att vara tekniskt kunniga när det gäller att titta på filmer på din mobiltelefon. Det är verkligen lätt och verkligen värt de fem minuter det tar dig att kunna titta på filmer som kommer att distrahera dig från långa väntetider i doktorns kontor, eller något annat du behöver en distraktion från. Här är vad du behöver för att komma igång att titta på film på en mobiltelefon:

• Gå till en Media Converter hemsida för att lägga till en film från hårddisken till omvandlaren listan och ställ in formatet typ. Avi.
• Ge din film en chans att omvandla så det kan ta några minuter till några timmar beroende på bandbredd hastighet. När konverteringen är klar, tryck bara på knappen OK. De flesta webbplatser kommer att be om din e-post och de kommer att låta dig veta när filmen har hämtats så att du kan ladda ner det till din telefon.

• Då du spara filmen och titta på den när du vill.
Fördelen av att titta på en film på en mobiltelefon

Titta på filmer på en mobiltelefon kan vara ett bra sätt att fördriva tiden med. Du bör inte förvänta sig alltför mycket eftersom du tittar på en film på en smart telefon. Kvaliteten kommer att vara tillräckligt bra för att veta vad som händer i filmen.
Ljudet kan alltid ökas genom att sätta på hörlurarna. Ge det ett försök att se till att titta på en film på en mobiltelefon verkligen är värt det. Många människor älskar möjligheten att kunna titta på sin favoritfilm direkt från sin mobiltelefon.