VoIP Phone Systems – ansluta var som helst, när som helst

VoIP telefonsystem har minimerat kostnader affärer telekommunikation och hjälper dig att hålla kontakten med dina kunder och anställda, från var som helst och när som helst i ett prisvärt sätt. De arbetar på ett webbaserat gränssnitt och allt du behöver för att ställa upp är Internet-uppkoppling och en telefonlinje.

Anslut flera ställen med ett antal

VoIP eller IP PBX telefonsystem har en inbyggd virtuell receptionist med en rad avancerade samtalsfunktioner för att göra affärer kommunikation smidig och lätt. Den automatiska skötare hälsar ringer och dirigerar dem till lämpliga anknytningar med lätthet. Ringer erbjuds en meny med alternativ som ringa med namn, slå i förlängningen och noll ut att leva operatör att dirigera samtalet.

VoIP-telefon system med effektiva funktioner för vidarekoppling av samtal

En av de viktigaste fördelarna med VoIP telefon system är att du aldrig missar samtal från dina kunder och kollegor. Inkommande samtal som går obesvarade är effektivt omdirigeras till förinställd cell-och hemtelefonnummer genom sitt hitta-mig medflyttning anläggning. Samtal som förblir obevakad omdirigeras till systemets röstbrevlåda där den som ringer kan lämna sina röstmeddelanden som du kan hämta när bekvämt. Användbara funktioner i VoIP-telefon system inkluderar: Caller IDCall screening1-4 siffrigt förlängning numberingDaytime / efter kontorstid greetingsCustom menusVoice till emailFax till e-post

VoIP telefonsystem erbjuder moderna affärssystem kontor enkel, skalbar och prisvärd telekommunikation med sina Adavanced gränssnitt som integrerar alla typer av kommunikationssätt.